Szállítási díjtáblázat

A jelen Díjtáblázat határozza meg a PINKA 2003 Kft. (székhely: 1047 Budapest, Károlyi István utca 10., Cg.: 01-09-179403, adószám: 24732693-2-41) kizárólagos tulajdonában álló és általa működtetett www.rekavago.com elnevezésű weboldal és online áruházból (továbbiakban: weboldal) történő vagy egyéb úton leadásra kerülő megrendelés esetére tartalmazza a szállítási díjszabást:

Eladó adatai
Cégnév: Pinka 2003 Kft.
Székhely: 1047 Budapest, Károlyi István utca 10.
Adószám: 24732693-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-179403
Illetékes cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Szerződés nyelve: magyar
Elérhetőség: store@rekavago.com
Eladó telephelye: Cím: 1047 Budapest, Károlyi István utca 10.
Telefon: +36 30 4066622

A weboldalon szereplő termék mellett feltüntetett ár a termék vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót, azonban nem tartalmazza a szállítási költségeket. 

A szállítási díj felhasználói mennyiség rendelése esetén:

GLS, vagy MPL általi házhozszállítás esetén, Magyarország területén: 2150,-Ft/szállítás

GLS csomagautomatába való szállítás esetén Magyarország területén: 1900,-Ft/szállítás

UPS általi házhozszállítás esetén, Ausztria és Szlovénia területén: 6000,- Ft/szállítás

UPS általi házhozszállítás esetén, Szlovákia, Románia és Németország területén: 7000,- Ft/szállítás

UPS általi házhozszállítás esetén, Belgium, Franciaország és Hollandia területén: 8000,- Ft/szállítás

UPS általi házhozszállítás esetén, az Egyesült Királyság területén: 9000,- Ft/szállítás

 

A vételár és a szállítási díj kiegyenlítésére az alábbi fizetési módokon van lehetőség:

  • bankkártyás fizetéssel a weboldalon keresztül (Partner cég: STRIPE)
  • személyes átvétel esetén előre fizetéssel a honlapon feltüntetett módokon
  • utánvéttel
  • banki átutalással (előre fizetés esetén)

Bankkártyás fizetés a webáruházban: a termék kiválasztása és a szállítási adatok megadása után választható a bankkártyás fizetés, melyet a STRIPE (https://stripe.com/en-hu) partnercégen keresztül hajthat végre a bankkártya adatai megadása után. A felület jelenleg a VISA Classic, VISA Electron, Eurocard/MasterCard és Maestro típusú kártyákat fogadja el. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz. A STRIPE a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén hibaüzenetben közli a hiba okát.

 

Az utánvétes szállítás esetén a számla kiegyenlítése utánvéttel történik. Az utánvét választásakor a futár kézbesítőjének kell kifizetni a szállítási költségekkel és az utánvét költségével terhelt vételárat, készpénzben vagy bankkártyával.

Ennek a fizetési módnak külön költsége van, az összege: 1200,-Ft.

 

Banki átutalás a vásárló bankszámlájáról: Kérjük a tranzakció közlemény rovatába feltüntetni az e-mailben kapott megrendelésszámot.

Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett: Pinka 2003 Kft.

Kedvezményezett számlaszáma: Erste Bank 11600006-00000000-58052635

Közlemény rovat: az e-mailben kapott megrendelésszám

Budapest 2024. április 25.

Felhasználási feltételek

A REKAVAGO webhelyein, valamint üzleteinkben felsorolt ​​termékeket szállítja az alábbi feltételek szerint. Kérjük, figyelmesen olvassa el ezeket az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi és Cookie-szabályzatunkat, mielőtt bármely webhelyünket használná, vagy rendelne tőlünk.

A Felhasználási feltételek a REKAVAGO webhelyek használatára és az Ön által vásárolt termékekre vonatkoznak. vásárolni tőlük; függetlenül attól, hogy Ön hogyan fér hozzá a webhelyhez, beleértve azokat a technológiákat vagy eszközöket is, amelyeken weboldalunk otthon, útközben vagy üzletben elérhető

Fenntartjuk a jogot, hogy ezeket a feltételeket bármikor frissítsük, és minden Önt vagy vásárlásait érintő frissítésről értesítjük Önt írásban (e-mailben) és ezen az oldalon.

A jelen Feltételek fejlécei csak a kényelmi célokat szolgálják, és nem befolyásolják azok értelmezését. .

Javasoljuk, hogy nyomtassa ki és őrizze meg a jelen Általános Szerződési Feltételek egy példányát későbbi felhasználás céljából...