TERVEZÉSI FILOZÓFIÁNK

A REKAVAGO tervezési filozófiájának szívében a kényelem és az elegancia tökéletes összhangja áll, így az elkészült darabok esetében a szép megjelenés mellett a páratlan viselési élmény is biztosított. A márka tervezési folyamata legelsősorban az adott darab leendő viselőjére fókuszál, folyamatosan azt kutatva, hogy hogyan növelheti minden cipő és kiegészítő azok kényelmét és magabiztosságát, akik a REKAVAGO-t választják.

Ez a megközelítés innovatív együttműködéseket eredményezett ismert márkákkal és személyiségekkel, többek között a Batz-cal és Tatár Csillával, különleges kollekciókat hozva létre, amelyek harmonikusan tükrözik a kollaboráció partnereinek sokszínűségét, miközben hűek maradnak a márka alapértékeihez. A válogatott minőségű bőrökből készült REKAVAGO darabok egyedi megrendelésként vagy kollekció részeként érhetőek el.

A KÉNYELEM LÉPÉSEI

Több mint két évtizedes profi táncos tapasztalattal (beleértve a balettet és a versenytáncot), Réka mélyrehatóan ismeri a láb és a mozgás anatómiáját. Ez a tapasztalat, valamint a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen és a London College of Fashion felsőfokú művészeti iskolában végzett tanulmányai lehetővé teszik, hogy olyan cipőket alkosson, amelyek nemcsak kiemelik a láb legelőnyösebb vonalait, de egyben felszabadult és rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak.

Ez a kombináció teszi a REKAVAGO-t menyasszonyok, hírességek és tévés személyiségek népszerű választásává, akik így hosszú órákat tölthetnek el a figyelem középpontjában, lábfájdalom vagy kényelmetlenség nélkül. Minden REKAVAGO termék az elegancia és az önkifejezés narratíváját testesíti meg, lehetővé téve, hogy minden egyes lépést az önbizalom vezérelhessen.

Amit ügyfeleink mondanak

Felhasználási feltételek

A REKAVAGO webhelyein, valamint üzleteinkben felsorolt ​​termékeket szállítja az alábbi feltételek szerint. Kérjük, figyelmesen olvassa el ezeket az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi és Cookie-szabályzatunkat, mielőtt bármely webhelyünket használná, vagy rendelne tőlünk.

A Felhasználási feltételek a REKAVAGO webhelyek használatára és az Ön által vásárolt termékekre vonatkoznak. vásárolni tőlük; függetlenül attól, hogy Ön hogyan fér hozzá a webhelyhez, beleértve azokat a technológiákat vagy eszközöket is, amelyeken weboldalunk otthon, útközben vagy üzletben elérhető

Fenntartjuk a jogot, hogy ezeket a feltételeket bármikor frissítsük, és minden Önt vagy vásárlásait érintő frissítésről értesítjük Önt írásban (e-mailben) és ezen az oldalon.

A jelen Feltételek fejlécei csak a kényelmi célokat szolgálják, és nem befolyásolják azok értelmezését. .

Javasoljuk, hogy nyomtassa ki és őrizze meg a jelen Általános Szerződési Feltételek egy példányát későbbi felhasználás céljából...