Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A MÁRKA

A REKAVAGO márka 2005-ben indult el és az elmúlt 15 évben az egyik legismertebb magyar cipőmárkává nőtte ki magát. Összetett vonalak, lágy formák, szebbnél szebb bőrök kifinomult kompozíciója a REKAVAGO, ahol a cipő nem használati tárgy, hanem kifinomult eszköz. A márka cipői nem kiegészítenek, hanem definiálnak bokát, lábat, tartást, hangulatot. Viselni életérzés, miközben a szakértelemmel tervezett és készült cipők ölelő biztonságot adnak bárhol, bármikor.
A REKAVAGO márka cipői széppé teszik lábaid, kényelmessé lépteid, színesebbé napjaid. Társa a nőknek a minden napokban és életük meghatározó pillanataiban. Ahány cipő, annyi történet. Az álmokból tervek, majd azokból valódi és egyedi cipők készülnek. A gyönyörű külső mellé kényelmes belső társul, amely még több magabiztosságot ad a cipőink viselőjének.
Tévhit, hogy az elegáns cipő viseléséhez a kényelemről le kell mondanunk. Az egyedi igények szerint kialakított és anatómiailag tökéletesen illeszkedő formák kiegészítik és teljessé teszik a női lábat. A válogatott minőségű bőrökből készült darabok mindenki számára elérhetőek egyedileg gyártva vagy kollekció formájában is. Egyedi megrendelés esetén természetesen az igényeknek és a kreativitásnak nincs, ami határt szabjon. A REKAVAGO táskák pedig egy szinttel feljebb emelik a kiegészítők szintjét.

VÁGÓ RÉKA

A márkát Vágó Réka, Magyarország egyik legismertebb cipőtervezője indította el. Réka a tanulmányait a Moholy-Nagy Művészeti és a London College of Fashion egyetemeken végezte. Tervezőként fontos számára, hogy a létrehozott cipők esztétikailag és funkciójukban is a lehető legtöbbet nyújtsák viselőiknek. Munkája során a fenntarthatósághoz szükséges szempontok is előtérbe kerülnek.