Vágó Réka Magyarország egyik legismertebb cipőtervezője. Tanulmányait a Moholy-Nagy Művészeti és a London College of Fashion egyetemeken végezte. Cipőiben a Londonban szerzett kozmopolita látásmódot ötvözi természetes frissességgel és egyszerűséggel. Saját brandjét a REKAVAGO-t 2005-ben indította útjára, mely azóta növekvő népszerűségnek örvend szerte a világon. Összetett vonalak, lágy formák, gyönyörű vékony tűsarkak szebbnél szebb bőrök kifinomult kompozíciója a REKAVAGO, ahol a cipő nem használati tárgy, hanem kifinomult eszköz.

A REKAVAGO nem kiegészít hanem defíniál. Bokát, lábat, tartást, hangulatot. Viselni Párizsban, sétálni Londonban, férjhez menni Rómában, vacsorázni Budapesten vagy épp casinozni Monte Carloban. Életérzés, lágyság, simogató tartás, ölelő biztonság bárhol, bármikor.

Tévhit, hogy az elegáns cipő viseléséhez a kényelemről le kell mondanunk. Az egyedi igények szerint kialakított és anatómiailag tökéletesen illeszkedő formák kiegészítik és teljessé teszik a női lábat. A válogatott minőségű bőrökből készült darabok mindenki számára elérhetők egyedileg gyártva vagy kollekció formájában. Egyedi megrendelés esetén természetesen az igényeknek és a kreativitásnak nincs, ami határt szabjon.

A REKAVAGO táskák pedig egy szinttel feljebb emelik a kiegészítők szintjét.

A lábfej az új ujjlenyomat!